פטריות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

13/11/2017 | 11:04 | מאת: פנינה

שלום רב לשושנה, רציתי לישאול מה דעתך על פטריות בשם פורצ'יני מה שידוע לי שאין כאלה בארץ,ייתכן ואפשר לימצוא אותם מיובשים,רציתי לישאול ,מה דעתך על פטריות בכלל ואם ידוע לך אם יש להם ערכים תזונתיים וסגולות בריאות?ואיך להשתמש בהם בצורה הטובה ביותר, ובנוסף רציתי לעשאול אם אין אותם טריים האם מיובשים גם נחשבים טובים ובריאים? בתודה מראש פנינה

שלום פנינה, הדעות לגבי פטריות חלוקות .. הרמב"ם למשל, אמר שפטריות אינן ראויות להיות מאכל אדם.. ומערכת העיכול מתקשה לעכל אותן. תמיד ההעדפה תהיה לטרי, אך גם למיובש יש יתרונות בריאותיים.. פורצ'יני נמכרות מיובשות. היא בעלת פעילות נוגדת חיידקים, נוגדת דלקת, יש לה תכונות אנטיאוקסידנטיות והיא עשירה בוויטמינים מקבוצת B. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה