בעיה אישית - פתרון לגבר מיואש

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

06/11/2017 | 14:09 | מאת: אלון

שלום למומחים של הפורום. מזה כמה שנים שאני סובל משפיכה מוקדמת. הדבר היכה קשות היחסים שלי עם אשתי, ואני כבר אחרי חיפוש פתרון שמתאים לי. ניסיתי טכניקות רגיעה, התחל-הפסק, ועוד טכניקות שנמצאות שם בחוץ. חיזקתי מאוד את שרירי ריצפת האגן, אך התופעה לא עברה. אני לא יכול לקחת תרופה נקודתית כי לא תמיד ידוע מתי נקיים יחסי מין. כנ"ל גם לגבי משחות אלחוש. אני לא רוצה לקחת תרופה כימית כי עבדתי קשה על הבריאות הגופנית והנפשית שלי, אך אני מוכן לקחת תרופה שעשויה מצמחי מרפא. רצוי לציין שאני כן נמצא בתהליך של עבודה מנטלית וכן בדיקות רופא סביב העניין הזה, אך אני בשלב שבו אני לא יכול לחכות יותר, וגם אם יאמרו לי שאני צריך לקחת תרופות, לא אקח את התרופות הכימיות. האם יש תוסף צמחי מסוים שאני יכול לקחת? אילו דברים מומלצים והאם יש משהו טבעי שם בחוץ שיכול לעזור לי להיפטר מהבעיה הזו אחת ולתמיד? תודה, אלון

שלום אלון, אני ממליצה לקחת פורמולה של צמחי מרפא, הפורמולה מכילה מספר צמחים ומותאמת לך באופן אישי, כמו כן, אני ממליצה לטפל בעניין גם מבחינה רגשית אצל יועץ/ת מיני/ת כי לתופעה זו יש מספר סיבות. מוזמן לפנות אליי בפרטי. בהצלחה!

מנהלי פורום נטורופתיה