כוסמת

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

10/10/2017 | 11:09 | מאת: רינה

שלום רציתי לשאול לגבי כוסמת איזה סוגים קיימים האם היא נחשבת למזון בריא איך מבשלים אותה ?האם צריך להשרות אותה קודם במים , האם אפשר לבשל אותה עם עדשים? והאם אפשר לאכול אותה כתוספת לבשר עוף? תודה לכל התשובות

שלום רינה, כוסמת היא סוג של דגן, היא בריאה ומומלצת ומהווה גם מקור לחלבון מלא עבור טבעוניים. ישנם 2 סוגים של כוסמת : יש כוסמת חומה וירוקה, הכוסמת החומה היא בעצם קלויה ולכן לא יכולה לנבוט. בהחלט ניתן לבשל אותה גם עם עדשים.. וגם כתוספת לבשר/עןף זה כמו תוספת של אורז (דגן). ניתן להכין קציצות כוסמת טעימות ולטבול בטחינה. http://www.natureopathy.co.il/%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%A1%D7%9E%D7%AA/ רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה