כוסמת

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

10/10/2017 | 11:09 | מאת: רינה

שלום רציתי לשאול לגבי כוסמת איזה סוגים קיימים האם היא נחשבת למזון בריא איך מבשלים אותה ?האם צריך להשרות אותה קודם במים , האם אפשר לבשל אותה עם עדשים? והאם אפשר לאכול אותה כתוספת לבשר עוף? תודה לכל התשובות

15/10/2017 | 23:14 | מאת: מעין זעירא

שלום רינה, כוסמת היא סוג של דגן, היא בריאה ומומלצת ומהווה גם מקור לחלבון מלא עבור טבעוניים. ישנם 2 סוגים של כוסמת : יש כוסמת חומה וירוקה, הכוסמת החומה היא בעצם קלויה ולכן לא יכולה לנבוט. בהחלט ניתן לבשל אותה גם עם עדשים.. וגם כתוספת לבשר/עןף זה כמו תוספת של אורז (דגן). ניתן להכין קציצות כוסמת טעימות ולטבול בטחינה. http://www.natureopathy.co.il/%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%A1%D7%9E%D7%AA/ רק בריאות!

מנהל פורום נטורופתיה