זירעוני חמניות דלעת ושומשום

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/10/2017 | 10:45 | מאת: דלית

שלום רב, אני טוחנת זירעוני דלעת שומשום וחמניות שתי כפות מכול אחד מהם ביום, ומוסיפה חצי כמות לדייסה בבוקר וחצי לשיק פירות בערב, השאלה היא אם כמות של שתי כפות של שומשום חמניות ודלעת ביום ,זה הרבה או מעט כדי להפיק תועלת מירבית מבחינת קבלת ויטמינים ? מה דעתך תודה רבה לתשובה דלית

שלום דלית, יש לערוך חישוב של סה"כ כמות השומן שאת צורכת ביום כדי לדעת כמה כפות עלייך לצרוך ביום. כלומר שומן גם מטחינה, אבוקדו, שמן זית, זרעים, אגוזים ועוד.. בגדול 2 כפות מכל אחד מהם זה הרבה.. בהתחשב בכך שיש עוד מקורות שומן בתפריט היומי שלך. בכל אופן, צריך לעשות חישוב כללי בצורה מקצועית על סמך התפריט היומי שלך של סה"כ שומנים גם ביחס לפחמימות, חלבונים וכ'ו.. בהצלחה !

מנהלי פורום נטורופתיה