חלב שקדים וקנדידה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/12/2004 | 09:24 | מאת: סיוון

שלום לכן, הבנתי שאפשר להכין חלב שקדים בבית. הכוונה ליטחון 1/2 כוס שקדים ללא הקליפה הדקה) עם 2 כוסות מים מינרלים, להמתיק ולסנן. אך אני סובלת מקנדידה והשאלה אם מותר לי חלב שקדים (וכמובן ללא המתקה)? האם מותר שקדים בקנדידה? ואילו אסורים? יכול להיות שבוטנים אסור בקנדידה? לא בדיוק זוכרת. ולגבי חלב השקדים, מה אפשר להכין איתו? ואפשר סתם כך לשתות את חלב השקדים? בתודה, סיוון

לקריאה נוספת והעמקה
01/12/2004 | 10:22 | מאת: רויטל ברמן

בכיף, רק אל תמתיקי. שקדים מכילים הרבה שומן בריא ומעט ויטמינים ומינרלים. אין בהם נזק לקנדידה. בוטנים זה האגוז היחיד הבעייתי בגלל פטרייה קטנה שיש עליו לעיתים ונטייתו לעשות ליחה במערכת העיכול - מה שמעודד קנדידה. לרוויה.

01/12/2004 | 11:40 | מאת: סיוון

תודה רבה על תשובתך המהירה. ומה אפשר להכין עם חלב שקדים? אפשר לשתות אותך כך? כמובן בלי להמתיק אותו ! הוא כתחליף חלב? למשל אם אני מכינה דייסת שיבולת שועל, אפשר במקום מים להוסיף חלב שקדים? מה עוד אפשר להכין איתו? אה, ומה לגבי חלב אורז? בעצם לפי דעתי אורז מעלה את רמת הסוכר, נכון? זה גם לגבי חלב אורז, אפשרי בקנדידה? תודה , סיוון

05/12/2004 | 09:52 | מאת: דליה ודוד הבריאות הט

מומלץ לאכול את השקדים בשלמותם והחשוב ביותר לאכול ארוחה לילה בלבד ולא ביום לגבי הקנדידה שהוא חיידק ולא פטרייה כמו שמוגדרת יש לתקוף אותה בצורה נכונה ע"י שימוש במי מזור אנרגטיים ולחסלה במחזוריות הדם שלך בברכת בריאות טבעית

05/12/2004 | 10:41 | מאת: רויטל ברמן

סליחה דליה ודוד, אתם מוכנים להסביר לי איך קנדידה זה חיידק ולא פטרייה ? בבקשה, אני מ-ו-כ-ר-ח-ה לדעת. מצפה לתשובתכם.

מנהל פורום נטורופתיה