שאלה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/10/2004 | 00:03 | מאת: גילעד

שלום, בגרעיני הדלעת יש אבץ . השאלה היא האם קלייתם מפחיתה מיעילותם? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
17/10/2004 | 11:33 | מאת: רויטל ברמן

הי גלעד, מאחר ואבץ הוא מינרל כמותו לא מושפעת מצורת בישול (להבדיל מויטמינים אשר מתחמצנים וכו'). מה שכן "סובל" זה הרכב חומצות השומן הטובות שיש בגרעינים ואגוזים לא קלויים. חומצות שומן אלה מתחמצנות והופכות רוויות ככל שמתחממות. בתאבון.

24/08/2005 | 12:25 | מאת: אשכר טל

שלום מזה כחמישה חודשים אני שותה את אבקת העולש ( ציקוריה) כמשקה תחליפי לקפה בתדירות של 5 כוסות ליום. לפני מספר ימים קראתי באינטרנט על צמח העולש שאינו מומלץ לנשים הרות או לנשים שמתכננות הריון.בנוסף קראתי שלא רצוי לשתות מעל שבועיים ברציפות. על גבי המשקה שרכשתי כתוב שהוא מיועד לנשים בהריון, ונשים מניקות. מה ידוע לך על כך? תודה

מנהל פורום נטורופתיה