נשירת שיער

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/08/2001 | 07:13 | מאת: שירי

אני סובלת מנשירת שיער חזקה מאוד מזה כחודשיים. (בד"כ אני סובלת מנשירה באוגוסט-ספטמבר אם כי לא במידה זו). המליצו לי לקחת אבץ של סולגאר ואכן אני נוטלת טבליה של אבץ מדי יום וכן ברזל וויטמין B12 (היות ואני מעט אנמית) אך ללא הועיל. האם יש לך רעיון כיצדלהפסיק את נשירת השיער?

18/08/2001 | 16:32 | מאת: לוין אסתר

מציעה לך לעבור טיפול קינסיולוגי. טיפול המאבחן ומטפל בחסימות שונות הקיימות בגוף, נפש. טיפול ללא תרופות. יש הצלחות בטיפול בנשירה.

21/08/2001 | 09:50 | מאת: ד"ר יהודית לריה

שירי, לדעתי, לכי לאבחון ייתכן שחסרים לך מינרלים וויטמינם אחרים מאלו שאת נוטלת כעת. כל טוב.

מנהלי פורום נטורופתיה