סבוריאה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/08/2001 | 21:04 | מאת: nabuko

האם ידוע לך על תוספים שעלולים להקל על הסבוריאה?

19/08/2001 | 23:03 | מאת: עדי

גיליתי לא מזמן שמן מדהים מחולל נפלאות, הוא נקרא שמן משי פנים מחומרים טבעיים, עוזר במהירות. עשוי מצמחי מדבר יהודה. לי זה עזר תוך ימים ספורים. יש לחברה מוקד מידע.

20/08/2001 | 11:56 | מאת: מיטל

עדי את יכולה לפרט תודה

21/08/2001 | 09:58 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לnabuko, כן, סבוריאה יכולה להיווצר א. כתוצאה מסטרס. ב. מחסרים מסויימים. לכן, הינני ממליצה לך לעבור איבחון יתאימו לך מה שאתה באמת צריך. כל טוב.

08/09/2001 | 12:15 | מאת: nabuko

ד"ר יהודית לריה כתב/ה: > > לnabuko, > כן, סבוריאה יכולה להיווצר > א. כתוצאה מסטרס. > ב. מחסרים מסויימים. > לכן, הינני ממליצה לך לעבור איבחון יתאימו לך מה שאתה באמת צריך. > כל טוב. > זאת בדיוק הבעיה, איפה עוברים איבחון כזה?

מנהלי פורום נטורופתיה