האם עדיף לאכול מזון אורגני?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/04/2001 | 17:37 | מאת: זיו

ללל

17/04/2001 | 23:16 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לזיו בהחלט כן בתנאי שהמזון באמת אורגני, וזה אומר לקנות מוצר מחברה, מקום, שאתה יודע שהמזון שרכשת אכן אורגני.

23/04/2001 | 11:13 | מאת: שושי

במזון שאנו אוכלים יש הרבה חומרים משמרים, חומרים מלאכותיים, חומרי הדברה (בפירות ובירקות), הורמונים ואנטיביוטיקה (במוצרים מן החי - מוצרי החלב, הבשר והביצים למיניהם). ברור שכל הנ"ל אינם בריאים ולטווח הארוך אף עלולים (עפ"י מס' דעות) לגרום לסרטן. מזון אורגני לא עושה שימוש בכל החומרים הנ"ל, לכן ברור שהוא עדיף.

מנהלי פורום נטורופתיה