B12 והפרעות אכילה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

15/08/2001 | 19:10 | מאת: מיכל

יש לי ילדה בת 4.5 שניזונה בעיקר ממטרנה ומספר מצומצם מאד של מאכלים. הילדה שוקלת 13 ק"ג. לא מביעה כל רצון לטעום ולנסות מאכלים שונים. בנוסף בבדיקות דם התגלה עודף גדול של B12 . מחפשת רופא שמכיר את התופעה ויודע לטפל בה. חשוב לציין כי הילדה טופלה טיפול פסיכולוגי, המוהופטי ולא ניתן לי כל פתרון ולא חל כל שינוי במצב.

16/08/2001 | 15:44 | מאת: ד"ר יהודית לריה

למיכל, מטרנה הינו מזון עשיר בויטמינים בין היתר בויטמיני B. לפיכך הייתי מייעצת לך להפסיק את המטרנה ולדעתי זה יתאזן. ואל דאגה, כאשר היא תהיה רעבה, היא תאכל כל מה שתתני לה. כל טוב.

מנהלי פורום נטורופתיה