קנדידה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/08/2004 | 16:32 | מאת: תמר

כנראה שגם אצלי התפרצה הקנדידה, כנראה בעקבות אנטיביוטיקה שקיבלתי לאחר לידת התאומים אולם יכול מאד להיות שגם בגלל העומס והתשישות של המצב הנוכחי. קראתי הרבה וגזרתי על עצמי דיאטה והאמת שזה לא ממש נורא. רציתי רק לוודא בקשר לתפוחים וליוגורט ביו- האם גם בתפוחים ירוקים- צריך לקמץ או שאפשר לפחות מהם להנות בחודשים הקשים של ה"מצור"? ולגבי היוגורט- הבנתי שא כדאי בכלל מוצרי חלב- גם הביו- (ללא סוכר כמובן) לא כדאי?

לקריאה נוספת והעמקה
18/08/2004 | 07:44 | מאת: לילך נהרי

תמר שלום אכלי חופשי תפוחים, במיוחד החמוצים. כקינוח מומלץ פתוחים אפויים עם קינמון. לגבי הביו הייתי מגבילה לכפעמים בשבוע. בהצלחה!

18/08/2004 | 08:26 | מאת: תמר

תודה על התשובה. דווקא ביו אכלתי הרבה. תפוחים- לאפייה או גרנד ירוק זה טוב? סליחה על הניג'וס פשוט אני גם צמחונית וגם .... מה לעשות רעבה. שכחתי לציין גם... מניקה

מנהל פורום נטורופתיה