נבט חיטה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/08/2004 | 16:45 | מאת: חנה

שלום. מה היתרונות של אכילת נבט חיטה כנבט לא ירוק לעומת נבט חיטה ירוק (כזה שנתנו לנבט לגדול לגובה של כ- 10 ס"מ). האם יש צורך לאדות או לבשלם או הדרך הטובה היא לאכול אותם טריים. תודה חנה

לקריאה נוספת והעמקה
10/08/2004 | 21:52 | מאת: לילך נהרי

חנה שלום כשנבט נובט הוא מביא לידי ביטוי את הפוטנציאל שלו. העמילנים המורכבים שישבו וחיכו בנבט התפרצו לסוכרים, ויטמינים ומינרלים בזמן הנביטה. לעשב הנבט חיות רבה והוא עשיר יותר בויטמינים ומינרלים ולכן כל כך מומלץ לשתות מיץ עשב חיטה טרי. אני ממליצה לשלב בין אכילת גרעיני החיטה המלאה, העשירים בויטמיני B ומקור פחממתי טוב, לבין הנבטים העשירים ביוחד בויטמין C ובויטמינים נוספים. בתאבון!

מנהל פורום נטורופתיה