שאלה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/08/2004 | 16:03 | מאת: מירי

שלום , מדוע ממליצים על כפית חומץ תפוחי עץ מהול בכפית דבש מלכות ? במינון של אחת ליום..מה ההשפות,מה התועלות?

לקריאה נוספת והעמקה
05/08/2004 | 20:59 | מאת: לילך נהרי

מירי שלום אינני יודע מי ממליץ, אבל אשתדל לענות. בעבר הרחוק, כשתנועת הטבעונות רק החלה, יצא ספר בארה"ב על סגולותיו של חומץ התפוחים. אלפי אנשים החלו לשתות חומץ תפוחים כל יום כמרפא כל. כיאה לאפנה, גם אפנה זו עברה מן העולם. התכונות הטובות בחומץ תפוחים נמצאים גם בתפוח עצמו - פוליפנולים שהינם חומרים אנטי קאוקסידנטים חזקים וטובים. לחמיצות של החומץ, כך אני מניחה יש השפעה מטיבה על מערכת העיכול ומניעת ריבוי פטריות וחיידקים. דבש מלכות, מזון הנאכל על ידי מלכת הדבורים הגדלה למימדי ענק ומשריצה אינספור דבורים, נחשב למזון המגביר את הפוריות ומאוד מזין. הוא עשיר בויטמינים ומינרלים. יום טוב

מנהל פורום נטורופתיה