חריקת שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

07/06/2006 | 11:16 | מאת: ורד

בני בן 5 וחורק שיניים מזה שנה מתוך שינה בלילה. החריקות הינן חזקות מאוד. ידוע לנו, כהוריו, שהדבר נובע לרוב מבעיה נפשית, ואנו בשלבי בירור כרגע. כיצד ניתן לעזור לו , על מנת שלא ייהרסו ו/או יישחקו שיניו? תודה מראש.

בגיל צעיר זה בדר"כ אין צורך לעשות כלום פשוט מעקב וטיפול בבעיה שאתם יודעים, רופא שיניים לילדים צריך לראות את הילד ולעקוב האם יש שחיקה של השיניים שמצריכה סד לילה, בכל מקרה לעשות סד זה לא תמיד קל לילד צעיר וגם לא בטוח שהוא יסכים להרכיב את הסד לכן הכי טוב לטפל בבעיה ומעקב אצל רופא שיניים, ישנם ילדים שחורקים שיניים גם ללא בעיה כל שהיא, וברוב המקרים אנו לא עושים דבר פרט למעקב

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים