שן נכנסה פנימה ממכה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

08/12/2016 | 19:57 | מאת: [email protected]

שלום רב הבת שלי בת שנה ו 7 חודשים היום (ערב יום שישי)היא קיבלה מכה בשן חלב הקדמית היא נכנסה פנימה הילדה בכתה המוןן מהמכה עצמה ועדיין לא לקחתי אותה לרופא שיניים השן תצמח חזרה ? ומה כדי לתת לה כדי שלא יהיה לה זיהום ?

13/12/2016 | 12:43 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

יש סיכוי שהשן תצמח , זה יכול לארוך מספר חודשים. יש להקפיד על ניקוי וחיטוי. חשוב לפנות לרופא שיניים לילדים , לבדיקה , צילום והסבר לשימוש בג'ל החיטוי. בהצלחה.

25/05/2017 | 12:28 | מאת: ויקי

איזה ג'ל חיטוי מומלץ לילד בן 2.5. וכימד ניתן לזהות במידה ויש זיהום? והאם אנטיהיוטיקה תעזור במצב זה למרות שיש נמק בשן מהמכה?

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים