שן אפורה-שבועיים לאחר חבלה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

29/07/2016 | 17:11 | מאת: סימה

שלום,בני בן הארבע מעד לפני שבועיים -עמד על קוביה ומעד לרצפה,פיו קיבל מכה מהרצפה- היה דימום קל ואפילו לא בכה אך התלונן שכואבת לו השן עד ליום למחרת. אתמול,שבועיים אחרי המכה, ראיתי שהגוון של השן הפך לאפור בהיר, ללא ברק. האם מדובר בשטף דם שיעבור? אם כן כמה זמן אמורה השן להתאושש?

02/08/2016 | 09:49 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, ייתכן מאוד שמדובר בשטף דם שהולך ונספג , בכל מקרה חשוב לבצע צילום ומעקב , כיוון שלעיתים מתפתחים סיבוכים מאוחרים. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים