טיפול שורש בטשטוש לילדה בת 5.5

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

23/02/2016 | 11:30 | מאת: יפית

שלום ד"ר, בתי בת ה- 5.5 צריכה לעבור טיפול שורש בשן טוחנת בשניידר ע"י טישטוש + גז צחוק, אני מאוד חוששת , לאור מקרה שקרה בשבוע שעבר ילד בן 4 נכנס למצוקה נשימתית בעקבות טיפול שיניים שעבר תחת הרדמה.. אנא יעצי לי מה לעשות כי אני מאוד חוששת....והאם יש דרך אחרת לטפל? תודה, יפית

01/03/2016 | 12:07 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, מכיוון שבחרת בבית חולים שבו על פי הידוע לי מטפלים רופאי שיניים מומחים לילדים, עשית את המיטב על מנת לקבל אבחנה נכונה, תוכנית טיפול המתאימה לבתך על פי מצב השיניים ויכולת שתוף הפעולה שלה וגם מבחינת בטיחות וביטחון , אבבבית חולים ניתן לקבל מענה מהיר וטוב לכל קושי או בעיה שמתעוררת. את מצידך צריכה להקפיד על הנחיות של צום ולהביא אותה בבריאות מלאה. אין לי פרטים לגבי המקרה של הילד שהזכרת ובאיזה מסגרת טיפולית טופל, כך שלא אוכל להתייחס.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים