טיפול בטשטוש לצורך עקירת שיניים -לילד בן 7

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

25/01/2016 | 14:24 | מאת: ענבר

שלום רב, בני בן ה-7 צריך לעבור עקירה של שתי שיניים. הומלץ לנו לעבור את העקירות בסדציה ע"י שימוש במידזולם. מאחר ומדובר בחומר מטשטש המצריך ניטור שוטף של הילד, האם אין עדיפות לבצע זאת בבית חולים, שם יכולת הניטור הינה גבוהה יותר? תודה.

02/02/2016 | 12:59 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, זה נתון להחלטתכם ובדיקתכם, לפי המידע ששמעתם מהצוות המטפל והתרשמותכם מהנתונים במקום.כל מי שמטפל בתרופות מסוג זה צריך לעמוד בדרישות ניטור של משרד הבריאות. אין ספק שבתוך בית חולים במקרה של סיבוך ניתן לקבל מענה מהיר יותר.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים