בן שנה ו3 ח- סובל נורא

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

11/08/2015 | 03:18 | מאת: מיכל

היי בשבוע האחרון אין לנו יום ולא לילה. לאחר ששללנו דלקת אוזניים ופצעים בפה וכדומה, נראה כי מה שמציק למתוק שלי אלו השיניים אבל זה נראה לי מוגזם: הוא בקושי ישן גם ביום וגם בלילה מתעורר פעמיים בשעה בבכי עצבני מרייר בלי סוף. כשמציעים לו חלב בבקבוק- נראה שמאוד רוצה אך מתחיל לשתות ופוצח בבכי. מוצץ שהוא כה אוהב- מסרב לשים בפה. אז רב הסיכויים שאלו שיניים אבל האם זה בסדר שכבר חמישה ימים ולילות זה כך? ככ ארוך? מתי צפוי להיגמר הסבל בעיקר שלו אבל גם שלנו. תודה על העזרה מיכל

16/08/2015 | 23:45 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, אם התופעות טרם חלפו הייתי ממליצה לגשת שוב לבדיקת חלל הפה, הלוע והאוזניים על ידי רופא הילדים ואם לא יימצא גורם, כדאי להיבדק גם אצל רופא שיניים מומחה לילדים. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים