מוצצים לגיל שנה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

15/06/2015 | 09:01 | מאת: גיא

שלום רב, בני בן שנה. מהלידה ועד היום הוא עם אותו סוג מוצצים - חברת MAM, מוצץ 0-2 חודשים. הוא אוהב לקחת את המוצץ ולא נראה שהגודל מפריע לו כלל. רציתי לדעת האם מומלץ להחליף לו מידת מוצץ בהתאם להמלצות המופיעות באתר החברה (0-6, שנה פלוס וכו'), או שמא (כפי ששמעתי מאחות טיפת חלב וכו'), כדאי להשאר עם המוצץ במידה הקטנה ביותר עד ללפחות גיל שנתיים, שכן הדבר מסייע למנוע בעיות בלסת/חניכיים /מפתח וכו'.. אודה לתשובתכם, גיא.

מומלץ לא להגדיל את המוצץ כמה שניתן וכך גם למזער את הנזקים , בכל מקרה סביב גיל 4 כאשר אפשר ורצוי להתחיל גמילה רוב הבעיות מסתדרות לבד, ואלו שלא ניתן בעתיד לפתור

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים