עקירת שן לאחר כתר וסטריליזציה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

13/06/2015 | 13:35 | מאת: מודאגת

הבת שלי עקרה שן שנשארה מכתר שלא הצליח , כבר שלושה ימים כואב לה לאחר עקירה , זה היה מקרה דחוף הרופאה הגיעה במיוחד למרפאה לעקור , על המשטח היו כבר כלים ( מראה , דוקרן..) ואני ירדה כי לא ראיתי אותה מוציאה חדש מהמגירה זה היה כבר מונח שם כשהגענו . מה הסיכוי להידבקות באיידס במקרה כזה שהחשש שהמטופל האחרון , היה ושכחו להחליף כלים ?

סיכוי נמוך מאד, לא נראה לי הגיוני היום הכל עובר סיטרול בצורה קלה ומהירה , שתרגיש טוב

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים