חורים בשיניים אצל ילד בן 1.8

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

19/05/2015 | 14:01 | מאת: ליאנה וובר

שלום ותודה רבה מראש, הלכנו לרופאת שיניים בקופת חולים שזיהתה (בעקבות צבע חום על השיניים הקדמיות) כ-6 חורים בשיניים. היא הפנתה אותנו לבית חולים שניידר. הבעיה היא שהתור הכי קרוב שם הוא רק לעוד חודש וחצי וגם הוא לבדיקה ועד הטיפול יעבור עוד זמן. האם יש עוד מקום בארץ שאפשר לטפל בחורים בהרדמה מלאה? הרופאה אמרה שזאת התחלה אבל אנחנו מפחדים שזה יחמיר ועד הטיפול המצב יהיה גרוע יותר.

ישנם מרכזים רבים בבתי החולים רבים שמטפלים בהרדמה כללית לדוגמה בלבד , תל השומר, נסו ליצור קשר עם רופא שיניים מומחה ברפואת שיניים לילדים

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים