טיפול שיניים לבת 6

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

14/05/2015 | 10:01 | מאת: נטלי

אשמח לשמוע חוות דעת. לביתי בת ה-6 כמעט ישנם מס' טיפולי שיניים שצריך לעשות (כגון סתימות וכנראה עקירה של שתי שיניים טוחנות (אלו הנמצאות אחת לפני הסוף בלסת התחתונה). בשתי השיניים הטוחנות הללו היה מס' פעמים ניסיון לעשות סתימות שנפלו. כיום נשאר רק חלק מהשן בלבד והמליצו על עקירה. אנחנו קצת חוששים היות ומדובר בהליך בהרדמה עקב אי שיתוף פעולה מצד ביתי, והיות והיא אינה מתלוננת על שום כאב (המצב הזה נמשך כבר מס' חודשים) ואנחנו מקפידים על צחצוח טוב במקומות האלו, עד כמה באמת חשוב לעקור את השיניים?

חוסר טיפול עלול לגרום לכאב ואך גם לפגיעה בשיניים הקבועות שמתפתחות בלסת, לכן מומלץ לטפל גם אם אין כאב

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים