טיפול בשן קדמית שנשברה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

23/03/2015 | 08:46 | מאת: רונן

שלום. לבני בן ה-8 נשברה שן קדמית קבועה. נשבר בערך 40% מהשן, שבר אלכסוני. התקשרנו לרופאת שיניים שטיפלה בעבר בילד. היא אמרה לנו לשים את החלק השבור בחלב ולהגיע אליה. כשהגענו, היא הדביקה את החלק השבור. האם זה הטיפול הרצוי? (הרצון שלנו הוא כמובן שהפתרון יהיה ארוך טווח) האם ההדבקה מספיק חזקה ולכמה זמן זה מחזיק מעמד? מה אסור לו לעשות מעתה?

26/03/2015 | 12:37 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, זו דרך טיפול מקובלת וידועה. שן שעברה חבלה והושלמה , אף פעם לא תהיה חזקה כמו שן שלא נפגעה, יש להמשיך להגיע למעקב בהצלחה.

22/04/2015 | 20:21 | מאת: יניב ראובני

היי הערב נשברה לבני בן 10 שן כמו שתיאר רונן,לאחר בדיקה אין מי שיכול לטפל כרגע בשן ,השאלה כמה אפשר לשמור את השן בחלב?

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים