חור בשן של בת 4

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

23/12/2014 | 23:27 | מאת: שרון

שלום רב, אנחנו ברילוקיישן בארה"ב ואחרי שהילדה בכתה בלילה על כאב בשן, גילינו היום שיש לה חור. המליצו מייד לעקור. אנחנו לא בטוחים שזו האופציה היחידה. יש לנו במייל את שני צילומים של שני צידי הפה. האם יש אפשרות לשלוח לך את הצילום לשם קבלת חוות דעת? תודה רבה מראש, שרון

24/12/2014 | 20:29 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום שרון, אפשר לשלוח, אם בצילום רואים נגע פתולוגי גדול סביב שורשי השן זה יכול להוות אינדיקציה ברורה לעקירה, שאר המצבים דורשים נתונים נוספים שאותם אוספים לפי בדיקה קלינית של השיניים והרקמות הסובבות, סיפור מפורט של הכאבים ועוד... הצילום מהווה לרוב אמצעי עזר ולא אמצעי אבחנתי יחיד. בהצלחה.

25/12/2014 | 21:35 | מאת: שרון

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים