רפואת שיניים דחופה לילדים ביום חג

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

25/09/2014 | 16:10 | מאת: תומר

הבן שלי בן שנתיים נפל הבוקר ושבר את השן הקידמית שלו. אני מחפש בכל הארץ רופא שיניים לילדים שיוכל לקבל אותו, מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

27/09/2014 | 22:15 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, מקווה שמצאתם מענה עזרה ראשונה, כדאי להיבדק על ידי מומחה לילדים ביום א' בהצלחה.

29/09/2014 | 10:10 | מאת: תומר

בסוף נסענו למיון ילדים בבית חולים דנה, שם רופא פה ולסת הוציא לבן שלי חתיכה של השן שהתנדנדה והיה חשש שהוא יבלע אותה בטעות. ביום ראשון נסענו לרופא ילדים בחיפה שהמליץ לבצע עקירה וכך עשינו. הערה חשובה להורים במצב כזה: הצלחנו למצוא רופא שיניים שהיה מוכן לקבל אותנו באותו היום אבל ללא התמחות בילדים והעדפנו לא לשחק עם זה. בדיעבד אני חושב שזאת הייתה החלטה נכונה, לא חושב שרופא שיניים רגיל היה יכול לתת לבן שלי את אותו טיפול רפואי מקצועי וייחס אישי שילדים צריכים.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים