שן בשר קדמית שבורה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

16/08/2014 | 12:38 | מאת: מיכל

לבני בן ה 8 נשברה פינה של השן הנל לפני מספר חודשים. מי מוסמך לטפל בשן מבחינת מראה- האם ניתן להשלים השן באמצעים שונים? המראה של השן השבורה מפריע לבני מאד. איך אני יכולה להגיע לרופא טוב, אף אחד מחבריי אינו מכיר רופא שיניים לילדים. תודה מראש על התשובה.

20/08/2014 | 10:22 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום מיכל, כל חבלה דורשת בדיקה והתייחסות , אם השבר מערב גם את שכבת הדנטין השלמת השן חשובה גם מבחינה רפואית ולא רק אסתטית. כדאי לפנות לרופא שיניים מומחה לילדים. לידיעתך יש ביטוח של משרד החינוך לתלמידים עד גיל 18 (מבטח את הילדים 24 שעות ביממה, גם אם קרה שלא במסגרת לימודית ) הם מפנים לרשימת רופאים באזור המגורים, לרוב מדובר ברופאי שיניים כללים (לא מומחים). בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים