בקיעת שיניים עקומות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

23/05/2014 | 12:25 | מאת: שושי

שלום רב, בני בן 8 חוד', מתחיל תהליך בקיעת שיניים, במבט מלמעלה נראה כי השיניים התחתונות בוקעות בצורה עקומה (בצורה הזו \) האם זה נורמלי והם הן צפויות להתיישר? האם ישנה דרך טיפול? תודה

27/05/2014 | 13:33 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, המיקום הסופי של השיניים בקשת תלויה במערך הכוחות בפה (לשון, לחיים, שפתיים, הרגל כמו אצבע או מוצץ , מידת הצפיפות) בכל מקרה אין צורך בהתערבות בשיני החלב, כן כדאי לגשת לבדיקה ראשונה אצל רופא שיניים מוחה לילדים לקראת גיל שנה ולבקר אחת לחצי שנה (באופן כללי) בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים