דלקת חניכיים בשן בה יש חור

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

01/05/2014 | 11:22 | מאת: בועז

בוקר טוב לבננו בן ה- 5.5 יש חור בשן ונקבע תור לרופאה לעוד 3 שבועות (זה התור הכי קרוב שניתן היה לקבוע הכי מוקדם בבוקר) החור אינו מציק כרגע לילד. לאחרונה גילינו כי יש דלקת בחניכיים ליד השן או שהדלקת היא בין השן עם החור לשן לפניה (קשה לנו לראות היכן) ברצוני לשאול מה ניתן לעשות עד הטיפול על מנת להרגיע הדלקת? האם ניתן להשתמש במי מלח או פשוט לחכות לרופאה שתראה ותגיד מה לעשות ?

01/05/2014 | 16:28 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום בועז, ככל הנראה מדובר בזיהום שמקורו בשן ולכן יש לטפל בשן. מנגד יש לשים לב שלא מתפתחת עליה בחום גוף או נפיחות בפנים , במקרה כזה יש לפנות לעזרה ראשונה בהקדם. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים