חניכיים נפוחות מאוד

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

24/02/2014 | 08:45 | מאת: מרים

שלום רב אשמח לעצתכן בני בן 3 כבר שנה עם שיניים נפוחות מאוד ולפעמים מדממות שמצחצח בביקור אצל רופא שיניים נבדק לדלקת חניכיים אך נשלל אמר שאולי גידול ונורא נלחצתי קבענו תור לפרופסור לפה ולסת בבקשה מה זה יכול להיות?

04/03/2014 | 23:48 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום קשה להתייחס ללא בדיקה. כדאי שגם רופא שיניים מומחה לילדים יבדוק. לא ברור לי האם מצחצח לבד או שמצחצחים לו. חשוב שההורים יהיו שותפים. בצחצוח. צחצוח לא יעיל יכול לגרום לדלקת חניכיים ... בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים