חניכיים נפוחות לילדה בת 9

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

20/02/2014 | 16:06 | מאת: זהבית

שלום יש לי ילדה בת 9 ששתי השיניים הקדמיות מלמעלה נפלו לה לפני חצי שנה ורק לא מזמן התחיל לצאת לה שן , לא מזמן שמתי לב שהחניכיים שלה נפוחות למעלה באותו מקום שנפלו לה השיניים , האם זו הסיבה לעיכוב של יציאת השיניים עד עכשיו והאם צריך לקחת אותה לרופאת שיניים היא נורא מפחדת ללכת לכן אני בודקת קודם כל אם יש לי סיבה לקחת אותה, אודה לך על תשובתך בבקשה.

04/03/2014 | 23:31 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, ייתכן שמדובר בשיניםה הקבועןת עצמן המתקרבות לבקיעה ונראות כתפיחות בחניכיים בכל מקרה כיוום שעברה חצי שנה כדאי לבדוק וגם לטפל ברמת החרדה הגבוהה אצל רופא שיניים מומחה לילדים כדי שבתך תוכל לבקר בלי חשש אחת לחצי שנה בבדיקה שגרתית כפי שמומלץ ורצוי. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים