הרדמה בעקירת שיני חלב קדמיות ? ואלטרנטיבות נוספות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

25/11/2013 | 10:25 | מאת: אורי

ביתי בת השנה וחצי שברה את שיניה הקדמיות, לאחר צילום של מה שנשאר מהשיניים אמרו באסותא כי יש לעוקרן תוך הרדמה של הילדה. שאלתי היא מהן אופציות ההרדמה ? ומהי הרדמת מסיכה ? ומה ההבדל בינה להרדמה כללית ? ומהו הסיכון ?

26/11/2013 | 09:14 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום אורי, מכיוון שמדובר בפעולה קצרה, ככל הנראה התכוונו לכך שמרדימים לכמה דקות עם המסיכה ולא מתקדמים להכנסת טובוס ופתיחת וריד.זו בעצם התחלת ההרדמה הכללית. את המידע המפורט יש לקבל מהצוות המטפל. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים