שיניים רקובות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

22/11/2013 | 01:27 | מאת: אנה

שלום נדמה לי שלבני בן השלום יש בעיה בשניים התחתונות הן נראות קצת שחורות בחיבור עם החניכיים.. קבענו תור לרופא אבל זה לעוד חודש.. איך אנחנו יכולים לטפל בבעיה ואם יש לו שיניים רקובות מה זה אומר? ( אנחנו כן מצחצחים לו שיניים פעמיים ביום אבל מאוד קשה להגיע ולצחצח כמו שצריך את השיניים התחונות)

26/11/2013 | 09:04 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום אנה, לפי התיאור והמיקום סביר יותר שמדובר בצביעה חיידקית שיורדת בניקוי אצל הרופא. בכל מקרה, לא ניתן לאבחן ללא בדיקה. מומלץ לגשת לרופא שיניים מומחה לילדים. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים