פחד מטיפול שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

10/11/2013 | 11:54 | מאת: תקוה

שלום בני בן 7 והוא פוחד מטיפול שניים,הינו אצל 3 רופאות שיניים ממכבי, והן הפנו אותנו לאסותא בת"א,פנינו לאסותא מפגש ראשון הייה בדיקה, מפגש שני רצינו להתחיל טיפול, נתנו לנו לתת לילד נוזל לפני הטיפול (סדציה כמדומן לי), וכשהוא נכנס לרופא הוא רק צחק ולא נתן לרופא לטפל,והרופא המליץ על הרמה כללית,אני ובעלי מאוד פוחדים מהרדמה כללית, קבענו טיפול וביטלנו את התור, האם יש לך להציע לנו טיפול ללא הרדמה כללית או לחלופין רופא שיניים עם הרבה סבלנות,(הרופא באסותא מקסים)

12/11/2013 | 17:10 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום תקוה, סביר להניח שבאסותא פגשת רופא שינים מומחה לילדים,מומחה יכול להעריך על סמך שתוף הפעולה של הילד, מורכבות ועומס הטיפולים מה דרך הטיפול המתאימה ביותר לבנך. אני מבינה שהיה נסיון סדציה שלא הצליח, כדאי לבקש שיחה והסבר עם המומחה שפגשתם,לקבל את כל המידע ואפשרויות הטיפול.חשוב מאד לטפל ולא להזניח, למרות החשש מדרך הטיפול.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים