אבצס מעל שן שנפגעה בעבר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

19/08/2013 | 16:08 | מאת: אופיר

שלום, הבן שלי בן 4, נפגע בעבר בשן הקדמית עליונה וקיבל טיפול שכלל אנטיביוטיקה וניקוי האזור עם חומר נוזלי. כעבור מספר חודשים בביקורת אצל רופא השיניים נראה אבצס מעל השן שנפגעה. נאמר לי שיש לעקור את השן או אפשרות לטיפול שורש שהצלחתו מוטלת בספק. נגשתי לחווד נוספת ושם נאמר לי שלא צריך לעשות כלום וזה יעבור מעצמו. אשמח לשמוע את דעתכם תודה

19/08/2013 | 22:04 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום אופיר, לא לגמרי ברור לי מה הטיפול שהשן עברה (ניקוי עם חומר נוזלי? האם עברה טיפול שורש ואח"כ התפתח זיהום?) מה שחשוב לדעת הוא שכאשר יש זיהום בשן (אבצס) הוא לא ייעלם מעצמו , על פניו יש 2 אפשרויות לטפל בזיהום: 1. טיפול שורש (אם ניתן על פי מצב השורש) 2. עקירה. בהצלחה.

19/08/2013 | 22:58 | מאת: אופיר

השן עברה ניקוי עם חומר נוזלי בלבד האם יש דרך להעלות תמונה של האבוס או לשלוח אליך למייל פרטי?

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים