סדציה לילד בן 9

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

06/08/2013 | 15:25 | מאת: ספיר

לרופאות שלום. בני בן 9 עבר טיפולי שיניים כשהיה צעיר ללא כל בעיה. אולם בשנתיים האחרונות הוא פיתח התנגדות ולמרות שמוכן להגיע ולהיבדק, ברגע שהוא מרגיש את פעולת גז הצחוק הוא נכנס לסטרס ו"שובר את הכלים". עלי לציין שיש לו רגישות תחושתית עמוקה וכך הוא מגיב לעוד מצבים כמו אור שמש חזק, מגע וצלילים. בנוסף מאובחן כadhd. מצב שיניו דורש התערבות דחופה וני מחפשת לו את הטיפול הנכון והבטוח ביותר. אודה לעצתכם ואשמח להמלצה על מרכז רפואי ברמה גבוהה!! תודה...אמא מאזור השרון.

09/08/2013 | 22:06 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום ספיר, במרכז אתם יכולים לפנות לבדיקה ויעוץ אצל מומחה באופן פרטי או לפנות למחלקה לרפואת שיניים לילדים באוניברסיטת תל אביב, איכילוב,בלינסון,תל השומר. בהצלחה, ד"ר רוזן-ולטר

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים