שן שבורה לילדה חולה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

31/07/2013 | 13:22 | מאת: שרית

שלום רב : בתי בת 13 נולדה עם מום לב כחלוני מורכב נדיר . נשברה לה שן קדמית עליונה שהיתה בת 4 שנים . משנתיים הלכתי לכמה רופאי שיניים שיתקנו לה תשן ולא קיבלו אותה בגלל המחלה שיש לה .הרופא האחרון אמר לי תיקחי אותה לבית חולים רמבם .ולא יודעת למי לפנות שמה בבקשה מי יכול לעזור לי ומה לעשות תודה מראש .

02/08/2013 | 18:42 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום שרית, ראשית לגבי השן, שן קדמית עליונה מגיל 4 הייתה אמורה להתחלף בגיל 7-8. שנית, על מנת לקבל יש צורך במכתב מפורט מהקרדיולוג לגבי המצב הרפואי , תרופות במידה ונוטלת ומידע על כל מגבלה או בעיה אחרת במידה ויש . במומי לב כחלוניים יש ליטול אנטיביוטיקה לפני חלק מהטיפולים,. את מוזמנת להתקשר למזכירת היחידה איילה ב048542265 ולתאם תור לבדיקה בהצלחה, ד"ר רוזן-ולטר

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים