טיפול שורש שהסתבך-מטופלת למעלה משנה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

24/07/2013 | 15:12 | מאת: נועה

לפני כשנה התחלתי תהליך של טיפול שורש,בשן השלישית מהסוף בלסת התחתונה מצד ימין. הטיפול לא הצליח והרופא המליץ על עקירה.כיום אני כמעט 7 חודשים לאחר העקירה ועדיין האזור לא נרפא, הרופא שלי אומר שלא ניתן לעשות שתל אלא רק גשר כשהמקום יירגע. בנוסף, המקום נפוח כמעט כל הזמן ולעיתים אף כואב. עשיתי צילום פנורמי ובדיקות דם שלא הראו שום דבר חריג...אני מיואשת ואשמח לעצה כיצד לפעול עכשיו

02/08/2013 | 18:30 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, תמיד ניתן לפנות לחוות דעת נוספת. בהצלחה, ד"ר רוזן-ולטר

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים