חבלה בחניכיים לבת 9 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

23/07/2013 | 11:31 | מאת: מירב

שלום רב, בתי בת 9 חודשים עמדה אתמול על שולחן הסלון ובמהלך התרגשות משיר וכיפוף הברכיים הלמה בשולחן כאשר דופן השולחן פגע לה בחוזקה בחניכיים העליונות. נכון לרגע זה יש לה שם שן אחת ושנייה בדרך (+2 שיניים תחתונות). לא היה דמם, אך כאב לה שעות לאחר מכן שאכלה פירות כך שאני מקישה שהחומציות של הפרי הציקה לה.היא לא נתנה לי לראות מה קורה שם ובסך הכל עושה רושם שזה לא מפריע לה. האם עלי בכל זאת לפנות לבדיקה אצל רופא השיניים? אני חוששת קצת מצילום ומהקרינה הכרוכה בצילום שיניים. האם ניתן לבדוק מבלי לצלם? תודה רבה! מירב

02/08/2013 | 18:29 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, על מנת לקבל אבחנה נכונה , צילום מקומי קטן (קרינה מינימלית) הוא חלק מהבדיקה) גשו לרופא שיניים מומחה לילדים בהצלחה, ד"ר רוזן-ולטר

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים