שן חלב קדמית שנשברה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

15/07/2013 | 22:24 | מאת: יולי

שלום, לביתי בת השנה וחודש בעקבות נפילה נשברה שן קדמית עליונה. היינו בבדיקה אצל רופאת שיניים ילדים, שאמרה שאין פגיעה ברקמות או עצב השן. אבל רציתי לברר האם יש מקום לשחזר את השן ? איך עושים את זה? תודה

17/07/2013 | 10:31 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום יולי, יש משמעות להיקף השבר, אם מדובר בשבר שחושף את הדנטין מומלץ להשלים , על מנת להגדיל את סיכויי השרידות של השן. בגיל כזה הטיפול הוא בד"כ בסדציה, בבי"ח. על כן אתם צריכים לשקול את יתרונות הטיפול (לפי מצב השן, תבקשו מידע מלא מהרופאה,מול סיכוני ה"טשטוש") בהצלחה. ד"ר רוזן-ולטר

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים