שן חדשה שצומחת בצד אחד (19)

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

11/07/2013 | 05:44 | מאת: משה

שלום ד"ר,אני לא יודע בדיוק איזה שן זאת אך אנסה להסביר- התחילה לצמוח לי בצד ימין בסוף השיניים שן חדשה(חלבית/טוחנת?) אבל היא רק בצד הזה,מנגד בצד שמאל אין לי את אותה שן מתפתחת(בצד שמאל יש את העור ) האם אני צריך לבצע עקירה ? האם זה בסדר שמפתחת אצלי עוד שן ? כרגע אני לא מרגיש כאבים אבל אני חושש שהיא תגדל היא תפיק את הכאבים

12/07/2013 | 18:22 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, מתיאורך לא ברור לי בן כמה אתה, יש טוחנות קבועות שבוקעות בגיל 6-7, יש שבוקעות בגיל 11-13 ולמי שיש שיני בינה הן בד"כ בוקעות בגיל 18-21 שנים. חשוב בכל מקרה להיבדק אחת לחצי שנה. בהצלחה. ד"ר רוזן-ולטר

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים