התלבטות לגב י מוצץ

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

10/07/2013 | 14:42 | מאת: עדי

שלום, יש לי תינוק מקסים בן 4 חודשים שנורא אוהב מוצץ. העניין הוא שכל המוצצים הקטנים נופלים לו מהפה והוא לא מצליח להחזיק אותם והמוצץ היחיד שהוא אוהב הוא של אחותו- של חברת מאמ אבל של גיל 6+ ולא 0-6 מה שהוא אמור לקחת. הבלון שלו מאד גדול ואני חוששת שהוא יעשה לו מנשך בולט וידחוף לו (יותר מהרגיל) את הלסת. אני חושבת שמבנה הפה שלו, בהשוואה לתינוקות אחרים ולאחותו, די גדול אז אולי זה קשור.. מה דעתכם? מה עלי לעשות? תודה.

12/07/2013 | 18:19 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

לום עדי, מנסיוננו אנו ממליצים לכל הגילאים לקנות את המוצץ הקטן ביותר ולא לעלות בגודל עם הגיל. חשוב גם להשתדל שכל אחד יהיה עם המוצץ שלו ולא להעביר מפה לפה, ככל שניתן. בהצלחה, ד"ר רוזן-ולטר

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים