שן קבועה קדמית שנעקרה ממקומה בגין חבלה לילד בן 9

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

29/06/2013 | 18:14 | מאת: סילבי

בני בן 9 נפל ונחבל בשן הקדמית הקבועה שלו השן נעקרה ממקומה כולל השורש ולא ניתן היה להחזיר למקומה,כרגע השן שלו קשורה / דבוקה ל 2השיניים הסמוכות ,הבעיה שתוך חודשיים כבר השן נפלה פעמיים ,האם יש פתרון אחר לשיקום השן הבודדת כדי שהשן הזמנית הזו תהייה יותר קבועה עד גיל 18 עד לשתל. אנא תגובתכם המהירה לפתרון אסתטי וקבוע כל שניתן.תודה

30/06/2013 | 17:30 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום סילבי, יש מגוון פתרונות מומלץ לפנות לרופא שיניים מומחה לילדים. את יכולה לבדוק גם דרך ביטוח חבלות של משרד החינוך. בהצלחה, ד"ר רוזן-ולטר

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים