שן בינה לפעוט בן שנתיים? הייתכן?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

17/04/2013 | 22:08 | מאת: קריס

שן בינה לילד בן שנתיים...שמעתם על זה??? לעידודו יצאו כל השיניים (20) ובשבוע האחרון הוא משחק בפה יותר מדי ממש חופר, הלכתי לרופאה שבדקה והראתה לי שיוצאת לו שן בינה......כן, גם היא היתה מופתעת. וידאתי שזה לא יכול להיות אפטה או משהו כזה, אמרה לי שזה לא אפטה, וכשחזרנו הביתה הכנסתי אצבע וזה אכן מרגיש חד כמו שן שיוצאת. כמובן שאקבע תור לרופא שיניים אבל בינתיים אני לא רואה שום דבר בנושא באינטרנט...

18/04/2013 | 18:29 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום קריס, חשוב שתקבעי אצל רופא שיניים מומחה לילדים . בקיעת שיניים נוספות (מעבר ל20) צפויה רק בגיל 6-7 שנים אז מצטרפת טוחנת ראשונה קבועה בכל פינה של הפה והסה"כ עולה ל24) בהצלחה, אשמח לעדכון ד"ר רוזן-ולטר

18/04/2013 | 19:27 | מאת: קריס

ויש לו בפה 16 שיניים משמע צומחות לו הטוחנות האחוריות. בלבול מוזר אבל נפתר העניין :) אחרי שקראתי קצת ברשת הבנתי שאולי לא יצאו לו כולם כמו שהרופא אמר. אז בבוקר ספרתי :) יום טוב!

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים