צחצוח שיניים לתינוקת

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

02/04/2013 | 08:19 | מאת: כרמית

שלום, יש לי תינוקת בת כ-10 חודשים. יש לה 2 שיניים למטה, ועכשיו צומחות לה גם 2 השיניים למעלה. האם צריך להתחיל לצחצח לה שיניים? איך מצחצחים? עם מברשת? (רופא שיניים אמר לי לנקות עם חתיכת גאזה)... צריך משחת שיניים מיוחדת? או שמצחצחים בלי משחה? אנא עזרתכן להבין מה לעשות... תודה רבה.

מומלץ לצחצח שיניים מבקיעת השן הראשונה , אפשר בשלב זה עם עצבעון או מברשת שיניים קטנה, לפי המלצות משרד הבריאות עד גיל שנתיים מצחצחים לא משחת שיניים שמכילה פלואוריד

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים