נפיחות מעל שן פגועה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

22/09/2012 | 10:35 | מאת: קרן

שלום רב, ביתי בת 5 לפני שנתיים ביתי נחבלה בשתי השיניים הקידמיות העליונות כתוצאה מנפילה, לאחר ביקור אצל רופאים הומלץ לי לא לעקור את השיניים, משך כל התקופה יש לביתי רגישות בשיניים ואינה יכולה לאכול איתם, עם הזמן השיניים נעשו אפורות. היום ראיתי כי מעל אחת השיניים בחך העליון הקידמי, הופיעה בליטה עגולה נפוחה ורכה. מה יכול להיות הדבר, האם זה מצביע על זיהום, האם אולי זה בעקבות ניסיון בקיעה של שן קבועה, אני מודאגת, וכעת ימי חג ולא נראה שאוכל למצוא רופא זמין תודה קרן

22/09/2012 | 21:47 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום קרן, תיאורך נשמע מתאים לזיהום שהתפתח בעקבות החבלה (אבצס) גשו לבדיקה , צילום והמשך טיפול. הקבועות העליונות אמורות לבקוע בגיל 7-8) בהצלחה, ד"ר רוזן-ולטר

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים