צבע לא אחיד של האמייל בשיניים קבועות שצומחות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

19/09/2012 | 08:13 | מאת: ורד

שלום, בתי בת 6.5, מקבלת תוסף של ברזל בשל חוסר בברזל. ברוב השיניים הקבועות שכרגע צומחות לה נראה כי יש פגיעה באמייל והצבע של השן לא אחיד (מעין כתמים צהובים- לבנים). ממה זה יכול לנבוע ? והאם יש קשר לתוסף ברזל או לחוסר בברזל או לחוסר אחר בגוף ? האם יש טיפול לכך ? היא אף פעם לא טופלה באנטיביוטיקה וגם אני לא קיבלתי אנטיביוטיקה בהריון. תודה.

20/09/2012 | 12:35 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום ורד, מומלץ לגשת לבדיקה יש משמעות למידע שנאסף בבדיקה (מראה, מירקם, האם כל השיניים נפגעו, כל הצדדים וכו'...) בהצלחה, ד"ר רוזן-ולטר

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים