שיני חלב עקומות...

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

17/12/2007 | 16:37 | מאת: תמר

שלום בני בן שנה ושלושה חודשים יש לו כרגע 6 שיניים, שתיים למטה וארבע למעלה השן הראשונה בקעה כשהיה בן שנה הוא אינו מוצץ מוצץ ולא מוצץ אצבע.... השיניים עקומות למדי.... האם זה מרמז על ששיניו הקבועות יהיו עקומות? האם זה דורש התיחסות מיוחדת? תודה רבה

18/12/2007 | 22:56 | מאת: ד"ר ג'יין רונן

שלום תמר. 1.לא. 2.לא. החל מגיל 1ש' ובכל חצי שנה מומלץ להבדק אצל רו"ש מומחה בילדים לצורך הדרכה בכל הקשור להיגיינה אוראלית,צחצוח נכון,תזונה נכונה ומעקב התפתחות השיניים. בברכה, ד"ר ג'יין רונן.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים