כאבי בקיעת שיניים אצל תינוק

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

10/06/2019 | 21:03 | מאת: טלי

תינוק בן 7 חודשים. התחילו לצמוח שתי שיניים תחתונות במקביל. מאוד סובל וצורח מכאבים. לציין ללא חום או תופעות אחרות. מספר שאלות : 1-כמה זמן נמשך תהליך של בקיעת שן אחת ? האם מדובר בימים ,שבועות... 2-האם יש תרופה מומלצת ?

תהליך הבקיעה יכול להמשך מספר ימים מאחר והוא מתקדם ונעצר לסירוגין. עיקר התופעות הן אי נוחות , אי שקט, אודם, הפרשת רוק רבה ולעתים תוארו גם בתופעות לוואי כמו שלשול. ישנם כמה חמרים שעוזרים, חלק טבעי (חרובים) וחלק מרגיעים ,למריחה

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים